top of page

The Norwegian Horseracing Authority

Navnebyttet fra Norsk Jockeyklub til Norsk Galopp ble vedtatt under generalforsamlingen i 2022.

Norsk Galopp skal bli en moderne medlemsorganisasjon for alle som har et hjerte som banker for galoppsporten i Norge. Den vil være et viktig ledd i arbeidet med å skape bred vekst, rekruttering og å nå våre langsiktige mål.

Formålet til foreningen Norsk Galopp er å fremme norsk avl av engelsk fullblodshest, inkludert deltakelse i, eller drift av tiltak som har direkte eller indirekte betydning for dette formål.

Målsettingen er at vi sammen skal skape et felleskap for store og små hvor man føler tilhørighet i et inkluderende miljø. Det blir medlemstreff, medlemsfordeler og digitale nyhetsbrev m.m.

Via Øvrevolls hjemmeside kan du følge med på oppdaterte fordeler og aktiviteter.

Derbyfeltet på Øvrevoll 2022. Foto: Malene Nilssen

Bli medlem

Vi oppfordrer alle som støtter og ønsker å styrke galoppsporten til å bli medlem av Norsk Galopp!  

 

Et fullt medlemskap i Norsk Galopp inkluderer sesongkort for alle løpsdager på Øvrevoll, en egen inngangsbillett til Norsk Derby, stemmerett på årsmøte, earlybird-tilbud og flere fordeler og overraskelser gjennom året. Et fullt medlemskap koster 750 kroner og kan kjøpes på TicketCo.

Du kan også velge å kjøpe kun sesongkort som inkluderer medlemskap, det koster 600 kroner og kan kjøpes på TicketCo.

Lisensierte, hesteeiere og medlemmer av NoARK, Øvrevoll Hesteeierforening og NFFF har automatisk et slikt foreningsmedlemskap i Norsk Galopp. 

De får et sesongkort til alle løpsdager utenom Norsk Derby, i tillegg til fordeler foreningene tilbyr.

 (Dette inkluderer ikke billett Norsk Derby, stemmerett på årsmøte eller andre tilbud forbeholdt de med fullt medlemskap, se over)

Og husk at ditt medlemskap er personlig, men inngangsbillett/QR-kode kan benyttes av hvem som helst!

Merk dog at QR koden kun vil virke én gang pr løpsdag.

Slik blir du medlem.

Gå til TicketCo, søk Øvrevoll og sesongkort (eller bruk gjerne knappen under).

Velg ønsket type sesongkort, trykk Bestill og Fortsett.

Legg inn ditt navn, emailadresse og mobilnummer. 

Merk at det kun er medlemmer som har betalt full kontingent direkte til Norsk Galopp som har stemmerett på årsmøtet. Det får du kun ved å benytte TicketCo som beskrevet over.

​Med et fullverdig medlemskap i Norsk Galopp får du også flere fordeler enn øvrig type medlemskap, som inkluderer inngangsbillett til Norsk Derby, gode tilbud fra våre samarbeidspartnere, og hyggelige overraskelser på løpsdager. 

Dersom du allerede har et sesongkort via andre medlemskap, kan den ekstra QR-koden brukes som inngangsbillett for en gjest.

Medlemmer av våre foreninger (Øvrevoll Hesteeierforening, Norsk Amatørrytterklubb, Norsk Forening for Fullblodsavl og Øvrevoll Trenerforening), samt lisensierte utøvere, er automatisk medlem av Norsk Galopp og får sesongkort. Merk at et slik medlemskap inkluderer ikke billett til Norsk Derby eller stemmerett på årsmøte.

Partnere

Hoymyr.jpg
dinnergruppen.jpg
HB ny logo.JPG
hovikveien.JPG
Thon_Hotels_logo_svg.png
 Malene Nilssen 
bottom of page