top of page
Spilleinformasjon

for galoppen

Kanskje du får ett hett tips, eller du vil velge den hesten du liker best i paddocken?

Uansett, en tur til lukene gir ekstra spenning og kanskje også gevinst!

Det er alltid flere spilltyper du kan velge mellom, alle spilleformene har spesielle bonger som skal fylles ut, men til de enkleste spillene, vinner og plass, går det helt greit å fortelle i luken hva du har tenkt til å spille.

Her er de forskjellige spilleformene på Øvrevoll:

Til alle spilleformer finnes det spesielle bonger som skal fylles ut. 
Men til de enkleste spillene, vinner og plass, går det helt greit å fortelle i luken hva du har tenkt til å spille, men da må du først registrere deg. Det enkleste er å spille på din mobil.

V4 – V5 - V65 og V64
Løpene vil være merket i programmet.
I disse tre spillene er omsetningen høy, og dermed også muligheten for å vinne store summer. Du kan velge om du selv vil fylle ut selv, eller om du vil spille ”Stalltips”hvor du lar maskinen velge hester for deg. Da sier du bare i luken, at du vil ha ”Stalltips” i V4, V5, V65 eller V64 for den prisen du ønsker å spille for. Setter du på dine egne streker, får du innsatsen ved å multiplisere antall hester i hver avdeling. Utbetaling i V4 dersom du har tippet fire rette vinnere, i V5 om du har fem rette vinnere og i V65 om du har fem eller seks rette vinnere.
Rekkeprisen i V4 spillet er 2 kroner, i de resterende V-spillene er det 1 krone.

Vinner
Vinnerspillet er enkelt. Når du spiller vinner får du utbetaling hvis du har spilt på den som vinner løpet. Satser du 10 kroner på at hest nummer 2 skal vinne, kan du gange vinneroddsen med 10 hvis din hest er først i mål. Blir vinneroddsen 3.54 er din tier økt til 35 kroner. Odds beregnes ut fra hvor mye som er spilt på den som vinner, i forhold til det totale vinnerspillet i løpet. Det er også mulig å spille vinner på flere hester i samme løp. Minste innsats er 5 kroner.

Plass
Spiller du plass, får du utbetaling hvis din hest er blant de tre første i mål. Dog er det kun utbetaling på de to fremste om det starter seks hester eller færre. Som man vil forstå er 
vinnersjansen stor, men det er sjelden det blir de helt store utbetalingene i plass-spillet. 
Mange synes imidlertid det er moro å vinne ofte, og da er plass-spill det rette spillet. 
Minste innsats er 5 kroner.

Duo
Duo er en spilleform som mange ferske i gamet liker å prøve seg på. Greit å forstå og med 
mulighet for gode odds. Det går ut på å finne de to første hestene i mål i rett rekkefølge. 
Mener du at nummer 5 vinner foran nummer 7 og vil satse 10 kroner på det får du oddsen ganger 10 dersom den går inn. Det er mulig å gardere ved å spille flere kombinasjoner. 
Minste innsats er 10 kroner.

Trippel
Det sier seg selv at det ikke er så lett å tippe de tre første hestene i mål i rett rekkefølge. 
Men svært mange fristes av at oddsen i trippelspillet er meget god i de aller fleste løp. 
Har du tre hester du tror er de tre første i mål kan du spille disse ”rundt”. Det betyr at du 
vinner hvis dine tre er de første i mål uansett rekkefølge. Har du en sikker vinner, kan du sette den på førsteplass og ta flere hester som nummer to og tre. Minste innsats er 2 kroner.

Dagens Dobbel
I Dagens Dobbelspillet er det som navnet tilsier, to løp der du skal finne vinneren. Du kan 
gardere med flere hester i hvert løp. Du kan for eksempel spille to hester i det første løpet og fire i det andre. Ved å multiplisere antall hester i hvert løp, får du det totale antall 
kombinasjoner (i dette tilfellet 8). Ønsker du spille 10 kroner på hver kombinasjon, vil bongen koste 80 kroner. Minste innsats er 5 kroner.

Utstyr til hest og jockey

Øvrevoll, galopp, hest, norsk tipping, spill, betting, tips, gambling, Jockey, Tipping
bottom of page