top of page
Champagnebar_derbystuen.jpg
Øvrevoll Galopp Scandic Norsk Derby konkurranse
Verdt å vite Derbydagen

Hva skjer hvor og når?

Minibank
Minibanker finner du følgende steder: Sherryhaugen, forsiden av Sekretariatet, Hovedtribune (en nede i spillehallen og en i spillelukene i restauranten). 

Kjøp andelslag i V64 - V5 - V4
Øvrevoll Galopp har flere andelslagselgere på publikumsområdet søndag. De selger andeler i V65, V5 og V4 spillet. Benytt anledningen og få litt spenning. 

Tivoli
Vårt intime tivoli byr på diverse aktiviteter for de minste, hoppeslott og ferdighetsspill med fine premier. Familievennlige priser. Tivoliet finner dere bak hovedtribunen. 

Ponniridning
De barnevennlige og sjarmerende ponniene er klar for å bli ridd av små jenter og gutter. Har du aldri ridd før, eller drømmer du om å bli jockey kanskje? Kom og prøv en gratis ridetur. De fleste elsker opplevelsen, og mamma og pappa får mange fine bilder til albumet. Ponniene finner du ved inngang parkering syd, ved Sherryhaugen Kafé. 

Klovn med ballonger og ansiktsmaling
Eget telt på kortsiden av hovedtribunen, ved tivoliet. 

Servering
I tillegg til Sherryhaugen og Paddock Restaurant der man kan spise deilig buffe og nyte den beste utsikten, har vi en rekke andre serveringssteder. Grillteltet mellom visning og vinnerpaddocken er åpen for alle. På kortsiden av hovedtribunen finner du flere foodtrucks og det er også åpne kiosker.  Se egen side for informasjon om serveringssteder Derbydagen, klikk HER.

Hatteparade  
Vil du være med i årets hatteparade? Trykk her!

 

Live sending

Du kan se sendingen på NRK1 og VGTV

bottom of page